User Tools

Site Tools


sauerteig_brot_-_wie_vom_baecker

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revisionPrevious revision
Next revision
Previous revision
sauerteig_brot_-_wie_vom_baecker [18.07.2020 18:30] asendorfsauerteig_brot_-_wie_vom_baecker [16.12.2022 10:31] (current) – external edit 127.0.0.1
Line 7: Line 7:
 ==== Zutaten Vorteig: ==== ==== Zutaten Vorteig: ====
  
-  * 30 g Sauerteig (Anstellgut) (bei nicht triebfähigem Sauerteig noch 1-2g frisch Hefe)+  * 30 g Sauerteig (Anstellgut)(bei nicht triebfähigem Sauerteig noch 1-2g frisch Hefe)
   * 110 g Wasser, handwarm    * 110 g Wasser, handwarm 
   * 145 g Weissmehl (Weizenmehl Type 400)    * 145 g Weissmehl (Weizenmehl Type 400) 
sauerteig_brot_-_wie_vom_baecker.1595089822.txt.gz · Last modified: 16.12.2022 10:31 (external edit)

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki