User Tools

Site Tools


express_semmel

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revisionPrevious revision
Next revision
Previous revision
express_semmel [12.08.2020 13:26] asendorfexpress_semmel [16.12.2022 10:31] (current) – external edit 127.0.0.1
Line 12: Line 12:
   * 4 g Malzextrakt, aktiv (Alternativ: Honig)    * 4 g Malzextrakt, aktiv (Alternativ: Honig) 
   * 15 - 20 g Frischhefe (oder 1 Pack Trocken Hefe)   * 15 - 20 g Frischhefe (oder 1 Pack Trocken Hefe)
-  * 60 g Weizen Grundsauer (nicht triebfähig) +  * 60 g Weizen Grundsauer (nicht triebfähig für den geschmack
  
 ==== Zubereitung: ==== ==== Zubereitung: ====
express_semmel.1597231609.txt.gz · Last modified: (external edit)

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki