User Tools

Site Tools


pizzateig

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
pizzateig [30.10.2015 16:37] – created asendorfpizzateig [16.12.2022 10:31] (current) – external edit 127.0.0.1
Line 7: Line 7:
   - 500 g Pizza-Mehl   - 500 g Pizza-Mehl
   - 1 gestr. Tl Salz    - 1 gestr. Tl Salz 
-  - Mehl +  - 300 ml Wasser 
   - Klarsichtfolie    - Klarsichtfolie 
   - Backpapier    - Backpapier 
 +
 +==== oder ====
 +===== Zutaten für den italienischen Pizzateig: =====
 +  - 500 Gramm Mehl
 +  - 250 ml Wasser
 +  - 10 Gramm Hefe, entspricht einem Päckchen Trockenhefe
 +  - 1 Prise Salz
 +  - 3 Esslöffel Olivenöl
  
 ===== Zubereitung: ===== ===== Zubereitung: =====
pizzateig.1446219421.txt.gz · Last modified: (external edit)

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki