User Tools

Site Tools


orangenkuchen_nach_sizilianischer_art

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revisionPrevious revision
Next revision
Previous revision
orangenkuchen_nach_sizilianischer_art [18.04.2025 10:00] asendorforangenkuchen_nach_sizilianischer_art [19.04.2025 16:54] (current) asendorf
Line 4: Line 4:
  
  
-  * 1 (2) Bio-Orange (für mich die Schale einer zweiten Bio Orange noch dazu)+  * 1 Bio-Orange
   * 150 g weiche Butter   * 150 g weiche Butter
-  * 100 g Zucker (oder 70g Orangenmarmelade + 50g Zucker)+  * 100 g Zucker 
 +  * 85g Orangenmarmelade
   * 50 g Xylit   * 50 g Xylit
   * 100 g gemahlene Mandeln   * 100 g gemahlene Mandeln
   * 3 Eier   * 3 Eier
   * 1 Prise Salz   * 1 Prise Salz
-  * EL Orangenlikör +  * EL Orangenlikör 
-  * 200 g Mehl Type 550+  * 230 g Mehl Type 550
   * 12 g Backpulver   * 12 g Backpulver
   * Puderzucker zum bestreuen   * Puderzucker zum bestreuen
orangenkuchen_nach_sizilianischer_art.1744963238.txt.gz · Last modified: by asendorf

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki