User Tools

Site Tools


apfelstrudel

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
apfelstrudel [10.01.2015 20:09] – created asendorfapfelstrudel [16.12.2022 10:31] (current) – external edit 127.0.0.1
Line 7: Line 7:
   *   1 Pck. Bourbon Vanille-Zucker   *   1 Pck. Bourbon Vanille-Zucker
   *   50 g Weichweizengrieß   *   50 g Weichweizengrieß
-  *   75 g Zucker +  *   85 g Zucker 
   *   100 g gesplitterte Mandeln   *   100 g gesplitterte Mandeln
   *   125 g Rosinen   *   125 g Rosinen
   *   2 EL Rum   *   2 EL Rum
-  *   1 gestr. TL gemahlener Zimt +  *   1,5 gestr. TL gemahlener Zimt 
   *   1 Ei   *   1 Ei
 +
 +{{ ::img_20150118_164230.jpg?350 |}}
 ==== Zubereitung: ==== ==== Zubereitung: ====
 Blätterteig nach Packungsanleitung auftauen lassen. Backblech mit Backpapier belegen. Backofen vorheizen: Umluft ca. 180° Blätterteig nach Packungsanleitung auftauen lassen. Backblech mit Backpapier belegen. Backofen vorheizen: Umluft ca. 180°
apfelstrudel.1420916961.txt.gz · Last modified: (external edit)

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki